Believe in destiny!

Tuesday, 29 January 2013

5th GiveAway (GA) Activity from Vietnam :-)

Assalam readers,

Still struggling in writing, I take '5' and here is my 5th GA Activity for you :-

Pertama, dengan tiada paksaan, jadilah follower rozailin-rahman.blogspot.com! Dengan menjadi pengikut blog saya, anda layak untuk mendapatkan souvenir-souvenir menarik dari negara-negara yang telah dan akan saya jelajahi. Kali ini dari HO CHI MINH!!!!!!!

Kedua, untuk menjadi pemilik souvenir, hanya perlu meninggalkan komen yang menarik, tertarik dan d'bomb! pada entri INI. Pemenang akan dipilih mengikut kreativiti dan komen yang memberangsangkan (keputusan owner blog adalah muktamad - kalau anda tidak berjaya kali ini, cuba lagi dan lagi dan lagi.... NEVER GIVE UP!).

Tarikh tutup penyertaan untuk 5th GA Activity ialah pada 5hb FEBRUARI 2013 (Selasa).  
Selamat meng'komen'!  

Oh ya, TETAP ada MYSTERY GIFT. Sangat 'indah' 'item'nya. Caranyaaaaaaaaaaaa -------------------------------------->>>>>>> Jadi lah orang terakhir... opssss... PERTAMA meninggalkan komen yang D'BOMB

Souvenir-souvenir yang layak anda menangi adalah :

A pair of Vietnam FM

A pair of Vietnam FM


A pair of Vietnam FM
1) Purple Handbag 2) Pink Handbag

1) Turquoise Woman Wallet 2) Blue Black Woman Wallet 3) Red Woman Wallet
2 GRAND PRIZES FOR 2 GRAND WINNERS - VIETNAM COTTON XL YELLOW n BLUE T-SHIRT

FOOTNOTE :  Rozailin Rahman has planned several things to happen before 19-6-2013 and may Allah let all her plan successful.... Aminnn.....                                                                                           

7 comments:

  1. Nak fridge magnet pls!!!!!!!!!!!!!! And cepat2 wat review & tips to vietnam.. kalau boleh dgn anggaran kasar kos nye skali.. Love u olin!

    ReplyDelete
  2. jeles banget sama kamu olin! rasanya macam baru jek tgk pic kamu ke HK , ini udah ke Vietnam lak..

    ReplyDelete
  3. hai mbak Rozalin :)

    Salam kenal.

    Kesan pertama ke blog ini adalah mbak Olin adalah seorang isteri dan Ibu yang keren. anw, titip salam buat Adam.hehe

    dan mbak Olin aslinya orang mana?

    Mungkin ini sedikit saran, perbanyak sharing tentang Vietnam dong mbak, anything yang bisa disaring, juga tentang Hongkong. Pasti akan banyak manfaatnya. :D

    ReplyDelete
  4. - Dear CheeseYana, congratulations for being the 1st person to comment. Mystery Gift is officially yours dear!!!
    - Sr Intanmaria, sebahagian dari tugasan kak :-)
    - Sr Ana Alfina , tq tq tq... akan di sharing info ttg vietnam.. gimme time a bit, ada tugasan lebih memerlukan masa dan tenaga ku minggu ni..

    ReplyDelete
  5. Apesal aku br bca ko punya blog ni...dh terlepas dennn....nak begggg solatttttt.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay iejart.. Gimme yur full address and number phone.

      Delete
  6. Okay iejart, email me your full address and hp number at rozailinabdulrahman@gmail.com

    ReplyDelete