Believe in destiny!

Friday, 17 February 2012

Air Asia BIG Sale vs Legoland Malaysia!

Salam readers!

Very fine morning...alhamdulillah...

I just had a conversation with one of my BBM (Best Blog Mate), sis Intanmaria and we have decided to buy entrance tickets to Legoland Malaysia instead of buying Air Asia Big Sale plane tickets. Guys, it really worth buying the annual pass. We can enter the Land everyday for the whole 2013! The biggest in ASIA, infact, the only ONE in ASIA too... the other 5 are at Belgium, England, California, Florida and Denmark. Should proud hah!

I will celebrate my hubby's birthday, my birthday, Adam's birthday, Aya's birthday, my anniversary, what ever day, in fact Hari Raya Day...there... Whenever free, I will go there and have fun... UNTIL VOMIT... hihihiihih....

Limited time only -----> http://www.legoland.com.my/News/Annual-Pass/

Will be open end of 2012 in Nusajaya


 Footnote : Will be warm up with 1 out of 5 Legoland Discovery Centers in the world next month, insya Allah....

Saturday, 11 February 2012

3 Series and Alimkids Playgroup

Salam to my followers and readers,

110282 to 110212 = 30 yrs old!

Happy birthday to me. May Allah bless Olin. May Allah grant Olin with all His Barakah. May Allah reward Olin with all success world and hereafter. May Olin live and die in Iman and Islam.... amiiinnnnn...

At this moments, I really thank to Allah for giving me opportunities to be what am I today. All His rezeki, all His tests and all my journey written by Him were PERFECT and nothing but His promises were and always the best! May all these lead me to be better Muslimah..insya Allah.

Thank you to all who wish me today. May you all also being granted with His barakah all the times. One thing that cheer me up today is bringing my son, Adam to his new playgroup. With new teacher and new environment. How we miss our beloved Teacher Amy when we start the Doa session today. In fact, I am crying while I'm writing this part teacher.

"Ya Allah, Ya Rabbi, Ya Mulk.... terimalah doa kami dan anak-anak kami. Kau kurniakan lah kesihatan dan kesempurnaan buat Teacher Amira Amy. Sesungguhnya Engkau Maha pengampun dan Maha mendengar. Dengarlah rintihan anak-anak kami Ya Allah... kami sangat-sangat sayangkan Teacher Amy....aminnn Ya Rabbal A'lamin...."




Adam with Teacher Farra , try to adapt new things

Happy Bday Mama Adam - from Teacher Farra
Footnote : Bagaikan Puteri, kisah khayalan, yang hidupnya suci dan sempurna... tapi sayang... hanya lah impian.....bulan tak bisa tumbuh di taman dan bila mentari datang, pulang lah segala kenyataan.....

Wednesday, 1 February 2012

Maid owhh Maid.....

Salam Hari Wilayah...

Selamat bercuti warga Kay Ell... herm... pagi ni rasa macam tak berapa nak ceria... semalam bawa maid untuk buat permit. Tapi sebab visit pass dah lepas kena hantar dia balek dulu, baru masuk balek. Herm... maid ni kalau dah balek, jarang nak balek sini semula.

Ini kali ke-5 aku amik maid dalam masa 2 tahun. Ada yang bagus, tak boleh nak kerja sini sebab nak kena jaga cucu. Dapat yang tua, cakap pandai, kerja ikut suka saja. Dapat yang muda, haih....nak tido saja. Yang ke-4 hari tu, okay lah, anak-anak pun suka, tapi anak dia sakit di Indonesia. Ya  aku hantar balek. Ni yang ke-5.

Dah bincang-bincang dengan En Hubby dan Hj Daddy, minta agen yang bawak maid ni masuk buatkan permit. Of course derang ada contact. Tapi, kena lah bayar extra lagi. Herm...macam mana nak buat, dah begitu lah percaturan dunia. Boleh je gamble tak buat permit, tapi kalau kena tangkap, hah dengan aku sekali ke 'dalam'. Apa nak jadik??????


Nota kaki : Hari ni last day kena resubmit paper untuk publish journal. Herm.....demam.....