Believe in destiny!

Wednesday, 19 December 2012

4th GiveAway (GA) Activity from Hong Kong is on the go!!!!!!

Selamat pagi, Assalamualaikum pembaca,

Semalam dah di war-war kan http://rozailin-rahman.blogspot.com/2012/12/sharing-is-caring-part-4-tips-for-pa-n.html, hari ni kita lancarkan!!!!!!

Pertama, dengan tiada paksaan, jadilah follower rozailin-rahman.blogspot.com! Dengan menjadi pengikut blog saya, anda layak untuk mendapatkan souvenir-souvenir menarik dari negara-negara yang telah dan akan saya jelajahi. Kali ini dari HONG KONG!!!!!!!

Kedua, untuk menjadi pemilik souvenir, hanya perlu meninggalkan komen yang menarik, tertarik dan d'bomb! pada entri INI. Pemenang akan dipilih mengikut kreativiti dan komen yang memberangsangkan (keputusan owner blog adalah muktamad - kalau anda tidak berjaya kali ini, cuba lagi dan lagi dan lagi.... NEVER GIVE UP!).

Tarikh tutup penyertaan untuk 4th GA Activity ialah pada 25 December 2012 (Selasa). Selamat meng'komen'!  

Oh ya, kali ni ada MYSTERY GIFT. Caranyaaaaaaaaaaaa -------------------------------------->>>>>>> Jadi lah orang terakhir... opssss... PERTAMA meninggalkan komen yang D'BOMB

Souvenir-souvenir yang layak anda menangi adalah :

HONG KONG FRIDGE MAGNET 1

HONG KONG FRIDGE MAGNET 2

HONG KONG FRIDGE MAGNET 3
GOOFY IN D' HOUSE

MINNIE THE CUTEST

DAISY THE ADORABLE

MICKEY THE GREAT

I AM DONALD!

2ND RUNNER UP - HONG KONG T-SHIRT SIZE XS

GRAND PRIZE - ORIGINAL HONG KONG DISNEYLAND FRIDGE MAGNET

Notakaki : Mohon jasa baik followers yang berminat untuk meninggalkan komen agar dapat memberikan identiti yang mudah dikenalpasti oleh 'owner' blog. No BIAS, sekiranya semua komen adalah D'BOMB, pemenang akan dipilih melalui sistem undian. :-)

11 comments:

  1. Salam Kak Olin..
    Seronoknya pegi jalan2 kat Hong Kong Disneyland!!~ Last time saya pegi Shenzhen tp tak sempat nak singgah Disneyland sbb jadual workshop yg padat.. sob..sob.. Mana gambar2 menarik? Nak tengok...

    p/s: Kak Olin, ni Diyana.. Jr masa akak kat STJ dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah!!!!! DIYANA org pertama memberi komen di entri GA Activity kali ni... boleh emailkan nama penuh dan alamat di email akak rozailinabdulrahman@gmail.com untuk akak hantar HADIAH MISTERI. akak tgh nak upload gambar di FB. open upon request only :-)

      Delete
    2. Yay!! Saya org pertama!!~ ^_^
      Ok, kak.. saya akan tgk kat FB nanti ye~~
      Dah email dah address!!~ Thank kak utk hadiah misteri tu!!~

      Delete
  2. wah...ada GA lagi ek..besh!

    Dari Universal Studio Singapore, ke negara Europe yang sejuk,
    Tidak lupa juga sudah ke Brunei dan juga ke UK,
    Eh, kita baru tahu awak ke Hong Kong pulak,
    Bertuahnya badan hokay, makan angin sajek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lebih bertuah kalau dpt jenjalan ngan mamaEcah n family :-)

      Delete
  3. 2-3 Snow White berlari,
    Mana nak sama dengan Cinderella,
    Wah bestnya hong kong sudah pergi mari,
    Nanti turn saya boleh tolong guide lah. :-)

    ReplyDelete
  4. Hai The Bunga Spa dan Gosip Artis Malaysia, boleh kenalkan diri :-). Kalau segan silu disini, please email saya rozailinabdulrahman@gmail.com. Tq :-)

    ReplyDelete
  5. olin ni angah la...marliza sulaiman

    ReplyDelete