Believe in destiny!

Saturday, 14 January 2012

15 Giveaway Souvenir from Italy and France!!!!!!

Assalamualaikum followers and 'future' followers ;-)

Sedang saya mencari-cari ilham ke mana ingin dihantar Adam Iman bagi meningkatkan mutu komunikasinya, muncul pula ilham lain di minda. Bermula dari hari ini, saya akan melancarkan GA Activity untuk menarik kawan-kawan melayari dan berkongsi ilmu di blog saya. Caranya mudah saja.

Pertama, dengan tiada paksaan, jadilah follower rozailin-rahman.blogspot.com! Dengan menjadi pengikut blog saya, anda layak untuk mendapatkan souvenir-souvenir menarik dari negara-negara yang telah dan akan saya jelajahi.

Kedua, untuk menjadi pemilik souvenir, hanya perlu meninggalkan komen yang menarik, tertarik dan d'bomb! pada entri yang bertajuk GA Souvenir from ............ Pemenang akan dipilih mengikut kreativiti dan komen yang memberangsangkan (keputusan owner blog adalah muktamad - kalau anda tidak berjaya kali ini, cuba lagi dan lagi dan lagi.... NEVER GIVE UP!). Untuk kali pertama ini, bersempena percutian saya dan keluarga dan mertua bulan lalu, souvenir yang akan dihadiahkan ialah dari Italy dan France ;-).

So, what are you waiting for!. This time is from Italy and Nice, France. 2nd GA Activity  will be from Singapore (after 22nd January 2012). Followed by 3rd GA Activity from Brunei (after 3rd March 2012) and 4th GA Activity will be from UK&Paris (after 1st April 2012)!

Tarikh tutup penyertaan untuk "GA Activity from Italy and France" adalah 21 Januari 2012 (Sabtu). Pemenang akan dihubungi oleh saya sendiri untuk mendapatkan souvenir-souvenir.

Kid Christmas Socks souvenir worth EURO 4.99 each. Bought OTW to Milan (valid for 2 winners)

Fragonard Parfume 2ml worth EURO 3.00 each. Bought at Fragonard Parfumer Factory. Made in France (valid for 10 winners)

Ponte Vechio Keychain worth EURO 6.99 each. Bought at Ponte Vechio, Firenzia. (valid for 2 winners)

Grand Prize! Tshirt from Valencia worth EURO 10.00. Suitable for kid aged 2-3 yrs old. (The best ONE get it)       
Footnote : Please write your full name and email in the comments so I can communicate directly with you if you're the WINNER. All the BOMB!

10 comments:

  1. slm mama adamaya :)..nk join GA awak nih,tp x faham nk tulis ape kt komen ni dear ..blh explain?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam mama_umar_maryam. happynya bila buka blog dpt respond dari awak. saya tak budgetpun awak akan layan saya (sbb awak tak kenal saya). tapi serius, saya sgt-sgt terharu. just leaves any comments related to anything ie. your dreams mabbe to Italy or France or usaha saya untuk mempromosi blog saya yang baru beberapa bulan dilahirkan. anything , as long as it tertarik, menarik and d'bomb!

      Delete
  2. Congratulation dear for ur new 'born baby'.... Wish u all the best to be a creative blogger and post something that mouth watering to read... i'll drop by at ur page everyday! :)

    _ruza_
    stjrian 99...

    ReplyDelete
  3. ish, segannyer olin ckp camtu..saye ni biase2jelah..orang dah dtg 'umah' kite..kite ziarah balik selagi boleh ;)..ni komen kebabom i (perasan;p)

    syoknye rase bile dtg blog ni,
    terbang sane dan sini bercuti-cuti,
    salam perkenalan dari saya superzety,
    moga ukhuwah terjalin berpanjangan abadi.

    banyaknye adiah utk GA olin,
    mate pinar2 suke tgk buah tangan,
    nk g italy & france ,semoga smpi nnt,amin..
    blm smpi dpt gift pon xper i dah berangan2 ..

    jgn lupe nnt tepek gambar byk2..
    nk cuci mate tgk tmpt orang puteh..
    selamat bercuti bwk anak2..
    jgn lupe updet story ye wpon letih ;p

    welcome to blogger world wahai mama adamaya,
    rase seronok dpt tmbh kwn baru,
    doakan saya jugak dpt smbg blaja,
    nk jd mcm puan olin barulah sekufu ;)

    ok, tu je..hrp2 diterima seadanya.
    emel : zmarlia@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Ini post Kak Olin yg pertama utk 2012 kn? Nnt, selain drpd cerita psl jalan2..akak cerita la psl pengalaman anak2 ke, nasihat utk bakal2 ibu mcm i ni ke,etc la..hehehe

    ReplyDelete
  5. Perfumei want! hehe.. Matul

    ReplyDelete
  6. We all want to fall in love. Why?
    Because that experience makes us feel completely alive,
    where every sense is heightened,
    and every emotion is magnified.
    Our everyday reality is shattered
    and we are flung into the heavens.
    It may only last a moment, an hour, or an afternoon,
    but that doesn't diminish its value,
    because we are left with memories
    that we treasure for the rest of our lives.

    - From the movie "The Mirror Has Two Faces" -
    (starring Barbara Streisand)

    Congratulate Mommy Olin on the launch of your blog. Update it will your wonderful travel experience. Jeles okay :P

    ReplyDelete
  7. salam olin. sonoknya berjalan ke euro tu.

    ReplyDelete
  8. huhuhu...sayaa terlepas contest nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. it'sokay dear....will be 2nd and 3rd GA in March and April...don't miss it!

      Delete